Organizacja imprez firmowych, organizacja imprez katowice
Wydarzenia

Zespoły
Kabarety
Konferansjerzy
Klasyka
Muzyka narodów
Jedyni tacy
Zagraniczne
Konferansjerzy

 Jacek Borkowski

 (ur. 16 kwietnia 1959 w Warszawie) – polski aktor filmowy. Laureat Festiwalu Piosenki Radzieckiej w Zielonej Górze

Filmografia
1. 1977: Wakacje
2. 1980: Dom
3. 1984: Umar³em aby ¿yæ
4. 1987: Misja specjalna
5. 1989: Urodzony po raz trzeci
6. 1995: Matki, ¿ony i kochanki
7. 1997-2007: Klan, jako Psycholog Piotr Rafalski
8. 1998: Matki, ¿ony i kochanki II
9. 1999: Ca³e zdanie nieboszczyka (Szto skaza³ pokojnik)